Gezondheid vind ik een super boeiend onderwerp! Hoe kun je, met de juiste informatie over voeding, balans tussen inspanning & ontspanning, beweging, andere denkpatronen & door je leven daaraan aan te passen, er zelf voor zorgen, dat je je fijnste leven Creëert. Het is een soort van stappenplan. Van voeding (een stevige basis), naar uiteindelijk in het NU zijn (in verbinding met je hogere zelf), een blij & fijn leven creëren.

 

 

Waarom GRATIS lessen…

Naar mijn idee zijn we op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld met een hogere frequentie & een hoger bewustzijn. Een wereld waarin we samen werken aan een mooiere, schonere, fijnere, gezondere & blije omgeving voor iedereen. Een wereld waarin we echt vrij kunnen zijn. Een wereld waarin we kunnen doen waar we goed in zijn & blij van worden. Een wereld waarin we met elkaar delen & elkaar ondersteunen waar nodig. Een wereld vol overvloed voor iedereen.

In deze bijzondere dacht ik: ‘wat kan ik nu doen om mensen te ondersteunen in dit veranderingsproces. Wat kan (en mag) ik in deze tijd wel doen?’

Ik kreeg de ingeving om te delen van wat ik heb. Delen vanuit liefde & overvloed, al vanuit deze nieuwe wereld. Qua spullen heb ik niet veel, ook mijn inkomen ziet er nu anders uit, maar ik heb wel veel lesstof waarmee ik de afgelopen jaren vele mensen heb kunnen ondersteunen & helpen. Dus het voelde; dat ga ik weggeven!

Ik weet dat het voor velen nu een onrustige, onzekere tijd is. Wat gaat er gebeuren? Waar gaan we naar toe? Hoe beter je in je eigen kracht staat, hoe minder je wordt beïnvloed door angst of onrust. Ja, dat hoort er ook bij, bij het leven. Het is wel fijn als je dan weet wat je kunt doen om dat los te kunnen laten, om je systeem en je hoofd leeg te kunnen maken & weer meer op je eigen innerlijke gevoel te kunnen gaan vertrouwen.

Alle lessen, bijeenkomsten, trajecten die ik geef hebben hier mee te maken. Beter in je eigen kracht te komen door gezonder, vitaler, blijer & bewuster te worden & zo steeds meer naar je eigen ik te kunnen luisteren. Alle lessen kunnen je ondersteunen, krachtiger maken & o.a. meer energie geven, zowel fysiek, emotioneel, metaal als spiritueel.

Onderstaande thema’s of lessen zijn daarom nu voor iedereen GRATIS beschikbaar & ik hoop van Harte dat het jou voedt & extra ondersteuning geeft in deze bijzondere tijd!

Sommige mensen willen heel graag persoonlijk contact. Dat kan natuurlijk ook (zie hieronder).

Onderstaande persoonlijke begeleiding kan op een voor jou gewenste datum starten:

 

 

Meteen aanmelden? Dat kan hier!

 

Houd je mail (spam box, ongewenste mail, reclame map) in de gaten, want ik stuur je altijd binnen 2 dagen een reactie. Niks ontvangen? Laat het me weten!

Privacy beleid

 

 

Categorieën: Wel-Zijn