Waarom GRATIS lessen…

Naar mijn idee zijn we op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld met een hogere frequentie & een hoger bewustzijn. Een wereld waarin we samen werken aan een mooiere, schonere, fijnere, gezondere & blije omgeving voor iedereen. Een wereld waarin we echt vrij kunnen zijn. Een wereld waarin we kunnen doen waar we goed in zijn & blij van worden. Een wereld waarin we met elkaar delen & elkaar ondersteunen waar nodig. Een wereld vol overvloed voor iedereen.

In deze bijzondere dacht ik: ‘wat kan ik nu doen om mensen te ondersteunen in dit veranderingsproces. Wat kan ik in deze tijd wel doen?’

Ik kreeg de ingeving om te delen van wat ik heb. Delen vanuit liefde & overvloed, al vanuit deze nieuwe wereld. Qua spullen heb ik niet veel, ook mijn inkomen ziet er nu anders uit, maar ik heb wel veel lesstof waarmee ik de afgelopen jaren vele mensen heb kunnen ondersteunen & helpen. Dus het voelde; dat ga ik weggeven!

Ik weet dat het voor velen nu een onrustige, onzekere tijd is. Wat gaat er gebeuren? Waar gaan we naar toe? Hoe beter je in je eigen kracht staat, hoe minder je wordt beïnvloed door angst of onrust. Ja, dat hoort er ook bij, bij het leven (onzeker, onrust, soms angst of pijn). Het is wel fijn als je dan weet wat je kunt doen om dat los te kunnen laten, om je systeem en je hoofd leeg te kunnen maken & weer meer op je eigen innerlijke gevoel en kracht te kunnen gaan vertrouwen.

Alle lessen, bijeenkomsten, trajecten die ik geef hebben hier mee te maken. Beter in je eigen kracht komen om gezonder, vitaler, blijer & bewuster te worden & zo steeds meer naar je eigen ik te kunnen luisteren. Alle lessen kunnen je ondersteunen, krachtiger maken & o.a. meer energie geven, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel & energetisch.

Onderstaande thema’s of lessen zijn daarom nu voor iedereen GRATIS beschikbaar, een cadeau voor JeZelf! & ik hoop van Harte dat het jou voedt & extra ondersteuning geeft in deze bijzondere tijd!

 

Aanvullende, aansluitende lessen:

Gratis Telegram kanaal:

Sommige mensen willen heel graag persoonlijk contact. Dat kan natuurlijk ook (zie hieronder).

 

Delen

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het grote veranderingsproces dat nu bezig is naar een mooier & gezonder lichaam EN een mooiere & gezondere wereld voor onszelf & anderen.
Denk je dat een ander ook geïnspireerd kan raken door een van bovenstaande onderwerpen, dan mag je deze pagina delen (privé of op social media).
Hoe meer we delen vanuit liefde, hoe sneller deze mooiere wereld er voor iedereen is.

Je kunt ook deze link kopiëren & delen op je social media: Alle Lessen – 2021

 

Categorieën: Wel-Zijn