Nieuwe Frequenties! Naast de info uit Muziek Frequenties voor Lichaam & Geest (1) van de vorige les toont extra onderzoek door Dr. Horowitz aan, dat er nog 3 extra frequenties toegevoegd kunnen worden aan de Solfeggio Frequenties:

 

Bij de Muziek Frequenties hieronder beschreven, hoort ook een chakra & bij elk chakra hoort een orgaanklier (hormonen). Ook hoort bij elk chakra een kleur & een gevoelstoestand.

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het woord chakra komt uit het Sanskriet & betekend wiel. Hoe beter deze ‘wielen’ in je lichaam draaien, hoe beter het is voor je gezondheid.

Door je lichaam te voeden met de juiste voeding (eten, bewegen, invloeden van buitenaf, enz.) komen deze chakra’s (wielen) meer in balans & kan de energie beter doorstromen, wat je welzijn bevordert. Als de chakra’s niet in balans zijn, niet goed doorstromen geeft dat disbalans in het lichaam & kan dat klachten of blokkades geven.

Voeding is de belangrijkste basis voor je lichaam. Het geeft je lichaam energie waardoor het processen & blokkades kan herstellen. Het geeft voeding & energie aan je organen. Je organen staan weer in verbinding met je chakra’s. Deze Muziek Frequenties hebben naast gezond eten, ook een helend effect op je chakra’s, je organen & lichaam.

Hieronder zal ik per Muziek Frequentie (en toonladder) het bijbehorende chakra vermelden met de bijbehorende kleur & de bijbehorende orgaan. Deze organen zijn de belangrijkste in het menselijk lichaam om alle processen goed te kunnen laten verlopen. Ook zal ik bij elke frequentie & chakra, de kleur & de gevoelstoestand beschrijven.

 

Dus:
Solfeggio Frequentie – Toonladder – ChakraKleurOrgaan
Wat doet de Muziekfrequentie
Link naar bijbehorende Muziek Frequentie
De gevoelstoestand

 

 

Ik kies altijd op gevoel een frequentie om te beluisteren & zorg er voor dat ik afwissel tussen muziekstuk per frequentie (er zijn er vele te vinden) & dat ik verschillende frequenties beluister. Ze hebben allemaal een andere helende werking.

De muziek werkt het diepst door als je dit door een koptelefoon beluisterd. Ik zet het ook vaak aan op de achtergrond, want ik weet zeker dat dit dan ook doorwerkt.

Hieronder nog 2 linken waarin alle frequenties voorkomen.

 

Mocht je de voordelen per Solfeggio frequentie nog uitgebreider willen lezen? Dat kan o.a. hier. Deze hele pagina is wel het Engels.

 

Hiernaast zie je de Solfeggio Frequenties in ijskristallen zoals je kunt zien in de les over De Invloed van je Gedachten.

Wat te zien is, is dat er prachtige vormen ijskristallen ontstaan. Muziek luisteren op deze frequenties heeft een (kristalhelder) positief effect op je lichaam(scellen). Mooi, vind ik, dat verschillende (wetenschappelijke) onderzoeken samenkomen & we daar gebruik van kunnen maken ter bevordering van ons algehele welzijn.

Als je op de foto klikt kun je een pdf openen om het wat groter te kunnen bekijken.

 

 

Delen

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het grote veranderingsproces dat nu bezig is naar een mooier & gezonder lichaam EN een mooiere & gezondere wereld voor onszelf & anderen.
Vond je dit thema interessant & denk je dat een ander er ook door geïnspireerd kan raken,
dan mag je dit bericht delen.
Hoe meer we delen vanuit liefde, hoe sneller deze mooiere wereld er voor iedereen is.

 

Andere Les(sen)

Ik zou (onder de foto) heel graag horen wat je van dit thema vond & of je er wat aan hebt gehad.
Liefs Leonie

 

 

3 reacties

Leonie · 12 december 2020 op 10:50

Rianne
Luister het zoals het goed voelt voor jou. Ik heb het zelf ook zacht aan staan & de muziek werkt dan ook gewoon. Dus vooral naar je eigen gevoel luisteren en doen hoe het voor jou goed voelt. Fijne dagen, Gr. Leonie

Rianne · 4 december 2020 op 10:49

Goeddmorgen Wil graag weten of het voor het effect uitmaakt of je het zacht of hard beluisterd? Als ik het hard luister word ik onrustig door de toon en kan er hoofdpijn van krijgen. Gr Rianne

Regina · 24 oktober 2020 op 10:26

Beste Leonie, Bedankt voor het delen van deze informatie..Heel interessant…zelf luisterde ik al graag naar 528 frequentie muziek..Nogmaals bedankt . Lieve groet, Regina

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.