Alles wat je uitzendt krijg je terug, wat je zaait zul je oogsten. De basis van hoe dit werkt, daar gaat de cursus Ik Creëer over. Uitzenden wat jij wilt volgens ‘De Wet van Aantrekking’.

  • Hoe werkt dit nu eigenlijk.
  • Welke ingrediënten heb je nodig om zo te gaan creëren dat jij er blij van wordt.
  • Wat hebben aarden en hier Zijn daar mee te maken.
  • Hoe kun je je zinnen zo formuleren dat je krijgt waar je om vraagt en niet net wat anders.
  • Welke overtuigingen heb je niet meer nodig en mag je overschrijven met een nieuwe, beter werkende affirmatie.
  • Welke oefeningen kun je meteen al toepassen, zodat jij zelf snapt en voelt hoe het werkt.

De basis, want Creëren houd nooit op, je kunt elke dag opnieuw creëren en je uitzendingen bijstellen. En als je merkt dat er iets is gelukt, ga je verder oefenen om nog meer te creëren.

Ik zal regelmatig voorbeelden van mezelf gebruiken om je te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is en om te zorgen dat jij weet van, oja, dat gevoel, die ervaring, dat heb ik onbewust wel eens gedaan, zo werkte dat. We gaan oefenen met kleine dingen zodat je het gevoel dat erbij hoort ervaart, zodat het eenvoudiger wordt om grotere dingen te creëren.

Jouw input, vragen & voorbeelden zijn hierin heel belangrijk. Juist jouw voorbeelden kunnen we gebruiken om iets helder te maken, zodat het voor jou duidelijk en helder is. Waarom het wel lukte, maar ook waarom niet & hoe komt dat dan. Een super boeiend onderwerp waarin je kunt blijven groeien.

Er is altijd koffie, thee & water aanwezig. Ook staan er enkele gezonde versnaperingen op tafel & is er pen en papier, mocht je wat willen noteren.

Voor data: zie agenda.
Jouw investering: € 275,-

Graag hier even aanmelden, de locatie kan wisselen.

 

 

 

Categorieën: Cursus