Bij de les en de bijeenkomst Eenvoudig Loslaten hebben we kunnen zien hoe belangrijk het is om oude overtuigingen, ideeën, blokkades, gedachten & gevoelens die je niet meer dienen los te laten. Iedereen heeft deze laagjes & hoe meer je loslaat, hoe meer ruimte er komt voor jou! Je ware Zelf, zonder oordeel, angst, pijn of blokkades.

Ook hebben we toen een techniek behandeld die super gemakkelijk werkt en die je zelf gemakkelijk thuis kunt toepassen. Ik heb gemerkt dat velen het lastig vinden om dit zelf in de praktijk te kunnen brengen.

Daarom is er nu deze korte, individuele cursus. Deze bestaat uit 4 afspraken waarvan 3 persoonlijke afspraken op locatie & 1 telefoon begeleidingsafspraak.

In de 3 persoonlijke afspraken gaan we samen aan de slag om deze loslaat techniek in de praktijk te brengen. We gaan samen oefenen zodat je leert om dit steeds gemakkelijker zelf thuis te kunnen toepassen.

De laatste afspraak is telefonisch, want je zult merken dat je deze techniek ook heel gemakkelijk onder begeleiding via de telefoon kunt toepassen. Ook is dit laatste telefoongesprek bedoeld om samen te kijken of het nu zelf thuis wel lukt, of dat het voor jou toch prettig is om nog een extra afspraak te plannen.

Deze afspraken worden na aanmelding samen in overleg gepland.
Jouw investering voor deze individuele mini cursus is: € 90,-

Deze persoonlijke afspraken worden begeleid door Ine Oldemaat. Zij is gespecialiseerd in deze techniek & heeft de laatste jaren verschillende mensen ondersteund in deze mooie loslaat techniek in haar praktijk in Luttenberg.

Graag hier aanmelden. Na behandeling van je inschrijving, plannen we je 1e afspraak.

Mocht je na de cursus toch nog behoefte hebben aan extra begeleiding, dan betaal je € 30,- per consult.

 

Categorieën: Cursus