Er zijn hele bijzondere muziekfrequenties met een helende werking voor lichaam & geest zoals je wellicht al ervaren hebt bij de bijeenkomst Muziek voor Lichaam & Geest. De oorspronkelijke muziekfrequenties hebben een mooie, rustgevende, helende energie. Ze zorgen er voor dat je hoofd ontspannen is (het piekeren stopt) & ook onbewuste blokkades kunnen geheeld of losgelaten worden.

Nu hoort bij elke muziek frequentie een chakra, ook hoort bij elk chakra een orgaan (hormoonklier) & een gevoelstoestand. In deze korte cursus gaan we per muziek frequentie de chakra’s bespreken & welk orgaan hierbij hoort. Deze muziek is dus letterlijk helend voor lichaam & geest (ziel).

Ik heb bij elke chakra een muziekstuk in de juiste frequentie voor jou als voorbeeld & de les is zo gemaakt dat je het thuis gemakkelijk weer terug kunt lezen & de juiste frequenties kunt beluisteren.

Wil jij ook meer weten over deze helende muziek frequenties & weten bij welk orgaan en chakra dit hoort? Dan zie ik je graag!

Bij elke les krijg je een inlogcode om de belangrijke punten thuis terug te kunnen lezen. Er is altijd koffie, thee & water aanwezig. Ook staat er een gezonde versnapering op tafel & is er pen en papier, mocht je wat willen noteren.

Voor data: zie agenda.
Jouw investering: € 90,-

Graag hier even aanmelden, de locatie kan wisselen.

 

Categorieën: Cursus