Eerst even een filmpje en daarvoor klik je op de foto hier onder.

 

Solfeggio

De zogenaamde Solfeggio Frequenties zijn heel oud en hebben een helende werking op ons algehele welzijn. Het is een 6 tonige schaal van opeenvolgende frequenties, namelijk 369, 417, 528, 639, 741 & 852 Hz die, als je er naar luistert, heling versnelt. Het werkt door op je (lichaams)cellen, DNA, je chakra’s & aura, maar ook planten uit de natuur zenden deze frequentie uit. Vandaar dat we opladen in de natuur en ons daar vaak ook beter voelen dan in de stad & daarom is het ook zo belangrijk wat we eten. Dat we de juiste frequentie, natuurlijke OER-voeding eten.

Oude Griekse & Egyptische muziekinstrumenten die zijn teruggevonden, waren voor het grootste deel afgestemd op 432 Hz. 432 is een getal die wiskundig in overeenstemming is en het dichts bij komt met de frequentie van de natuur en werkt helend op ons fysieke lichaam. Volgens de Griekse mythologie is Orpheus de God van de muziek, de dood & van wedergeboorte. Ook was hij de houder van de ‘Ambrosia’ en de muziek van transformatie (Ambrosia word in de Griekse mythologie gezien als drank of voeding en was bestemd voor de Goden om onsterfelijkheid te bereiken). Zijn muziekinstrumenten waren afgestemd op 432 Hz.

Gezangen in het (oude) Latijn & Gregoriaans bevatten deze mooie (helende) frequentie. De kerk heeft deze langzaam laten ‘uitsterven’. Ook mantra’s uit het oude Sanskriet vallen hier onder.

Hedendaagse muziekinstrumenten zijn vaak afgestemd op 440 Hz. Rond 1940 (oorlogstijd) is deze muziek frequentie ingevoerd (ipv 432 Hz) en zo langzaam ingeburgerd in de muziekwereld. De Amerikaanse Dr. Leonard Horowitz heeft heel veel onderzoek gedaan naar de effecten van deze 440 Hz frequentie op de mens. Hij kwam er achter dat, door de monopolisering van de muziekindustrie, hele bevolkingsgroepen blootgesteld worden aan frequenties die leiden tot meer agressie, irritatie en emotionele onbalans. Dit gedrag lokt deze muziekfrequentie (440) dus uit.

Hier kun je een kort muziekstukje beluisteren waarvan een gedeelte is in 432 Hz en hetzelfde stukje in 440 Hz. Je kunt het verschil voelen!

Everything is energy and thats all there is. Match the frequency of what you want and you can not help but get that reality. It can be no other way.
Albert Einstein

Wat ik zelf heb gemerkt is dat je dus, als je naar de radio (of een of andere cd) luistert, niet weet over welke muziekfrequentie het gaat (waarschijnlijk de verkeerde). Ik kan het verschil wel voelen als ik naar onderstaande muziek luister of de radio & jij waarschijnlijk ook!

De oorspronkelijke toonladder is, zoals je hieronder kunt zien: ut, re, mi, fa, so, la (en niet do) en is ook veranderd, net als de 440 frequentie. Bij elke frequentie horen emoties die geheeld of los gelaten kunnen worden door deze muziek.

Hieronder heb ik de 6 Solfeggio Frequenties beschreven. Ik heb bij elke frequentie een link toegevoegd naar een muziekstuk. Er zijn, per frequentie, vele muziekstukken meer te vinden op YouTube. Voel welk muziekstuk voor jou goed voelt. Vind je bij een bepaalde frequentie de muziek niet fijn voelen, zoek dan een ander muziekstuk met deze frequentie.

& de frequentie 432 Hz

  • 432 Hz
    Is in overeenstemming met de frequentie van de natuur en werkt helend op ons fysieke lichaam.
    Deep Healing Music for The Body & Soul – DNA Repair, Relaxation Music, Meditation Music
    Aanvulling voor de mensen die het Leefstijl Traject of een Voedingscursus bij mij hebben gevolgd: De frequentie van de juiste voeding (ons eten), dus puur eten uit de natuur, dus pure & biologische producten (vlees, groenten & fruit enz.), hebben ook door deze zuiverder frequentie nog eens een extra helende werking op ons fysieke lichaam. Ongezonde & gemaakte producten hebben meer de werking van de 440 Hz frequentie (zie hierboven).

 

De muziek werkt het diepst door als je dit door een koptelefoon beluisterd. Ik zet het ook vaak aan op de achtergrond, want ik weet zeker dat dit dan ook doorwerkt.

Extra onderzoek door Dr. Horowitz toont aan dat er nog 3 extra frequenties toegevoegd kunnen worden aan de Solfeggio Frequenties. Ook staat elke frequentie in verbinding met een chakra & elk chakra staan in verbinding met een orgaan (hormoonklier). Deze extra frequenties & de connectie van alle frequenties met de chakra’s & de organen behandel ik in de Muziek Frequenties & Chakra’s.

 

Pythagoras

Wiskundig klopt deze muziek ook helemaal (& vast ook geometrisch, want je kunt hele mooie vormen krijgen door geluid). Het gaat wiskundig om de getallen 3 – 6 – 9 die bij elke Pythagoras wiskundige formule van bovenstaande frequenties altijd op 3, 6 of 9 uitkomen.

Je kunt hier klikken om daar wat extra over te lezen mocht je dit interessant vinden.

 

Nicola Tesla

Hij had met zijn berekeningen o.a. vrije (gratis) energie uitgevonden, wat verborgen is gehouden door hogere beïnvloeders. Hij leerde zijn studenten over de formules en berekeningen met de cijfers 3, 6 & 9.

‘If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe’
Nicola Tesla

 

Delen

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het grote veranderingsproces dat nu bezig is naar een mooier & gezonder lichaam EN een mooiere & gezondere wereld voor onszelf & anderen.
Vond je dit thema interessant & denk je dat een ander er ook door geïnspireerd kan raken,
dan mag je dit bericht delen.
Hoe meer we delen vanuit liefde, hoe sneller deze mooiere wereld er voor iedereen is.

 

Andere Les(sen)

Ik zou (hieronder) heel graag horen wat je van dit thema vond & of je er wat aan hebt gehad.
Liefs Leonie