Zie je nu al op tegen de feestdagen omdat je geen idee hebt hoe je dan een beetje fatsoenlijk kunt eten zonder kilo’s aan te komen. Wat kun je koken & maken wat lekker, feestelijk & ook nog gezond is, zodat je niet na de feestdagen zo moe & futloos bent, dat je daarna eerst 3 dagen moet bijkomen (en ook nog eens, niet meer in je fijne broek past). Wat zou een goede basis kunnen zijn, wat ook nog eens gemakkelijk is om te maken en toch feestelijk & gezond.

Het is handig om te weten van welke gerechten je nu zo moe, futloos & zwaar wordt. En natuurlijk ook wel soort gerechten dan wel een goed idee zijn.

Hier gaan we het deze bijeenkomst over hebben. Je krijgt een korte uitleg over hoe het zit, zodat je gemakkelijker keuzes kunt maken. En je krijgt een aantal recepten die je op elk gewenst moment online terug kunt lezen.

Ik wens je fijne, ontspannen feestdagen toe, met heerlijke gerechten! (Jij toch ook?)

  • Deze bijeenkomst is al geweest, maar is nu GTRATIS omdat je van elke dag een feestje kunt maken. Ook de bovenstaande uitleg & de uitleg over de gezondheid van bepaalde recepten & ingrediënten is geweest. Wil jij toch graag enkele ideeën voor gezonde, simpele, feestelijke recepten dat kan via onderstaande link. Ik behandel alleen geen vragen die hieruit voortkomen. Eventuele vragen zijn te stellen in cursussen of tijdens de bijeenkomsten die ik geef.

Via deze link kom je op de receptenpagina (nu openbaar)

 

 

Categorieën: Gratis